ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ | Αγορά Χρυσού | Ενέχυρο, Πώληση, Χρυσές Λίρες, Χρυσά Κοσμήματα, Νομίσματα στην Θεσσαλονίκη

Αγορά χρυσών κοσμημάτων

Οι εμπειροι και εξειδικευμένοι εκτιμητές στα 15 καταστήματα μας σε όλη την Θεσσαλονίκη, μπορούν να σας εκτιμήσουν δωρεάν τα αγαπημένα σας χρυσά κοσμήματα (δαχτυλίδια, βέρες, σκουλαρίκια, χειροπέδες, κολιέ, κτλπ) ή παλιά ή σπασμένα/ χτυπημένα κοσμήματα που δεν φοράτε πια, δόντια μέχρι και διαμάντια πάντα με βάση την πραγματική τους αξία!

Ελάτε σήμερα σε ένα από τα 15 καταστήματα μας/ ενεχυροδανειστήρια ή αγορές χρυσού μας και διασφαλίστε μέσα από την ολιγόλεπτη εκτίμηση μας, την καλύτερη τιμή της αγοράς με σαφήνεια και εχεμύθεια. Με την τιμή του χρυσού σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να επενδύσετε τα κοσμήματά σας.

Όταν πουλάτε τα ανεπιθύμητα κοσμήμάτα σας, το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία αγοράς χρυσού και κοσμημάτων, όπως την GoldSilverMoney.

Στα καταστήματα της GoldSilverMoney, όλοι οι εκτιμητές μας, είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν με ακρίβεια τα χρυσά σας αντικείμενα. Έτσι, παίρνετε την πιο δίκαιη τιμή για τα χρυσά κοσμήματα σας.

Βήματα για εκτίμηση των κοσμημάτων, από μόνοι σας!

  1. Ξεχωρίστε τα χρυσά κοσμήματα που δεν επιθυμείτε.

  2. Ξεχωρίστε τα χρυσά κοσμήματα σας, βάση των καρατίων τους. Ο κωδικός καρατίων χρυσού, βρίσκεται εύκολα πάνω στο χρυσό σας αντικείμενο μαζί με την σφραγίδα του κατασκευαστή. Οι κωδικοί χρυσού είναι οι εξής: 9 Καράτια (375), 14 Καράτια (585), 18 Καράτια (750), 22 Καράτια (916).

  3. Ζυγίστε τα κοσμήματά σας, σε μια ζυγαριά κουζίνας ώστε να γνωρίζετε το βάρος τους.

  4. Ύστερα, επισκεφθείτε ένα από τα 15 καταστήματα της αλυσίδας GoldSilverMoney σε όλη την Θεσσαλονίκη, για την άμεση εκτίμησή τους ή χρησιμοποιείστε κατευθείαν, τον υπολογιστή/αριθμομηχανή αξίας και εκτίμησης χρυσού μας που ενημερώνεται καθημερινά, πατώντας εδώ.  

 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ | Αγορά Χρυσού | Ενέχυρο, Πώληση, Χρυσές Λίρες, Χρυσά Κοσμήματα, Νομίσματα στην Θεσσαλονίκη