Πώς υπολογίζουμε την προσφορά σας?Αρχικά ελέγχουμε την περιεκτικότητα των αντικειμένων σας σε χρυσό (καράτια). Στη συνέχεια τα αντικείμενα σας ζυγίζονται προκειμένου να προσδιοριστεί το βάρος τους. Η προσφορά προκύπτει από μια κλίμακα πληρωμής βασισμένη στους παραπάνω παράγοντες καθώς και στην τρέχουσα τιμή χρυσού. 

Καλύπτουμε όλα τα έξοδαΤο ενεχυροδανειστήριο Χρυσή Τιμή δε χρεώνει ποτέ με «κρυφά» κόστη τον πελάτη. Καλύπτουμε όλα τα έξοδα αποστολής και ασφάλισης* των αντικειμένων σας ακόμα και αν αποφασίσετε να σας τα επιστρέψουμε.

Άμεσα μετρητάΕγγύηση η πολυετής εμπειρία μας .

Ειμαστε η επιλογή σας διότι έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας Το Ενεχυροδανειστήριο Χρυσή Τιμή αποτελεί το πιο αξιόπιστο και υπεύθυνο μέρος είτε επιθυμείτε να πουλήσετε κάτι που δε χρειάζεστε πια, είτε να αποκτήσετε ποιοτικά κοσμήματα ή ρολόγια σε απίστευτες τιμές! Η Εταιρεία μας έχει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην αγορά χρυσού και πώληση κοσμημάτων. Πάνω από 5,000 ευχαριστημένοι πελάτες! 

Πληρώνουμε περισσότεραΣτην Χρυσή Τιμή διαθέτουμε το δικό μας χυτήριο χρυσού μειώνοντας έτσι τα κόστη  και περιορίζοντας κάθε ενδιάμεσο. Αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα για εσάς!  

 Δωρεάν, Γρήγορο & ΑσφαλέςΠροσφέρουμε τον πιο βολικό και εύκολο τρόπο συναλλαγής από την άνεση του σπιτιού σας. Δε σας ζητάμε να πληρώσετε για τα έξοδα αποστολής. Κάθε πακέτο είναι προπληρωμένο και ασφαλισμένο έως 2.000€.Πληρωμή μέσα σε 24 ώρες

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να πάρετε τα χρήματά σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Για αυτό στέλνουμε την πληρωμή σας μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της εκτίμησης.  

Χωρίς καμία δέσμευση Δεν είστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε την προσφορά μας. Αν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με την πληρωμή, σας επιστρέφουμε τα αντικείμενα σας χωρίς καμία χρέωση

Ξέρετε που βρίσκεται ο χρυσός σας Με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ μπορείτε να παρακολουθείτε  πού βρίσκονται τα αντικείμενά σας ανά πάσα στιγμή. Δείτε εδώΔε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο!

  • Φέρνετε τα αντικείμενά σας στο κατάστημα

  • Το εξειδικευμένο προσωπικό μας τα εκτιμάει μπροστά σας

  • Σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα αντικείμενά σας

  • Αν επιλέξετε να πουλήσετε, σας δίνουμε τα μετρητά σας επί τόπου

     

Μην Ξεχνάτε

  • Θα πρέπει να είστε πάνω από 18 ετών.

  • Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.